SCHAAKGENOOTSCHAP RIJSWIJK
SCHAAK GENOOTSCHAP RIJSWIJK

Adres gegevens

Gebouw Hofrust
Herenstraat 44b
Oud-Rijswijk

Clubavond senioren dinsdagavond
Clubavond junioren vrijdagavond
Neem contact op

Dagelijkse puzzel

Kalender

Nieuws en aankondigingen

Beste leden,

In verband met het coronavirus, de persconferentie gegeven door de premier en de maatregelen die daarbij zijn ingevoerd, heeft het bestuur van SG Rijswijk in navolging van de HSB besloten alle interne schaakavonden af te gelasten tot minimaal 31 maart 2020. Tevens is het HSB-snelschaakkampioenschap dat wij zouden organiseren op 4 april komen te vervallen om dezelfde redenen. Dit wil dus zeggen dat de schaakclub gesloten is op de dinsdagavonden tot die datum.

Met betrekking tot de vrijdagavonden en de jeugd wordt de situatie nauwlettend in de gaten gehouden.  Komende vrijdag (13 maart) gaat de jeugdavond vooralsnog door gezien het geringere risico voor kinderen en jongeren. We willen echter wel verzoeken kinderen met een loopneus, hoest, of andere symptomen niet naar de jeugdavond te laten komen. Voor de weken erna kunnen we nog geen garantie afgeven; hier wordt op een later tijdstip over beslist en dan wordt u zo snel mogelijk ge├»nformeerd via de daarvoor bestemde kanalen.


Wij nemen dit besluit als bestuur omdat wij graag zorg dragen voor zowel de volksgezondheid als die van onze leden. Mocht er nog verandering komen in de richtlijnen van het RIVM, danwel maatregelen van de regering die voor de club gevolgen hebben, zullen wij u daarvan op de hoogte houden via de website. 

Wij hopen u zo snel mogelijk weer te kunnen begroeten op de club.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SG Rijswijk.

Je hebt geen rechten om te reageren

Met pionnen dient met voorzichtig om te gaan; ze kunnen niet meer terug.
- Wilhelm Steinitz
Schaken is het snelste spel van de wereld omdat met elke seconde duizenden gedachten moet ordenen.
- Albert Einstein
Het spel geeft ons de genoegdoening die het leven ons onthoudt.
- Emanuel Lasker
In het schaakspel wint iedereen. Men beleeft vreugde aan het spel - en dat is de hoofdzaak - ook het verliezen van een partij is geen ongeluk.
- David Bronstein
Ik vecht zolang mijn tegenstander een fout kan maken.
- Emanuel Lasker