SCHAAKGENOOTSCHAP RIJSWIJK
SCHAAK GENOOTSCHAP RIJSWIJK

Adres gegevens

Gebouw Hofrust
Herenstraat 44b
Oud-Rijswijk

Clubavond senioren dinsdagavond
Clubavond junioren vrijdagavond
Neem contact op

Dagelijkse puzzel

Kalender

Nieuws en aankondigingen

In verband met de berichtgeving uit het Torentje delen wij u mede dat vanaf deze week ook de jeugdavonden van SG Rijswijk geen doorgang meer kunnen vinden. De lockdown noopt ons helaas tot deze ingrijpende maatregel. Dit betekent dat de club tot nader order volledig gesloten is. In de week voor 19 januari wordt er meer informatie gegeven of alles weer doorgang kan vinden. Tegen die tijd berichten wij u nader over de plannen van SG Rijswijk. We zijn blij dat we de jeugd zolang hebben mogen draaien.

Het was een bewogen en tumultueus jaar, dat helaas buiten onze macht om is verworden tot een minder gezellig samenzijn dan het gewoonlijk is. Normaal hebben we een afsluitende kerstronde met oliebollen en andere leuke zaken; dat slaan we dit jaar dus helaas allemaal over.

We hopen dat 2021 een beter jaar wordt voor ons schaakleven en de vereniging, en we hopen jullie na de lockdown en met de aankomende vaccins in het achterhoofd komend jaar weer te mogen begroeten op de club. Dan geraken we uit deze patstelling en zetten we dat virus schaakmat! (Liefst met een mooi stikmat).

We wensen iedereen, omdat we ze op de club dit jaar niet meer zullen zien, een prettig Kerstfeest, Hanoekah, zonnewende, of welk ander feest ze ook mogen vieren. Tevens een gelukkig nieuwjaar alvast!

Het bestuur van SG Rijswijk
Je hebt geen rechten om te reageren

Met pionnen dient met voorzichtig om te gaan; ze kunnen niet meer terug.
- Wilhelm Steinitz
Schaken is het snelste spel van de wereld omdat met elke seconde duizenden gedachten moet ordenen.
- Albert Einstein
Het spel geeft ons de genoegdoening die het leven ons onthoudt.
- Emanuel Lasker
In het schaakspel wint iedereen. Men beleeft vreugde aan het spel - en dat is de hoofdzaak - ook het verliezen van een partij is geen ongeluk.
- David Bronstein
Ik vecht zolang mijn tegenstander een fout kan maken.
- Emanuel Lasker