SCHAAKGENOOTSCHAP RIJSWIJK
SCHAAK GENOOTSCHAP RIJSWIJK

Adres gegevens

Gebouw Hofrust
Herenstraat 44b
Oud-Rijswijk

Clubavond senioren dinsdagavond
Clubavond junioren vrijdagavond
Neem contact op

Dagelijkse puzzel

Kalender

Nieuws en aankondigingen

De Haagse Schaakbond organiseert op 11 september 2022 een Grand Prix

VOOR WIE: Voor iedereen die schaken leuk vindt en geboren is in of na 2005.

WAAR: Sporthal De Kameleon, Veldzicht 20, 2543 RT Den Haag. Bereikbaar per OV: tram 9 (halte Wolweversgaarde), bus 21 (halte Revalidatecentrum), bus 25 (halte Hertenrade), bus 427 (halte Vrederustlaan)

WANNEER: Zondagmiddag 11 september van 13.00 tot 17.00 uur. Aanmelden vanaf 12.30 tot 13.00 uur. KOSTEN: € 6 per persoon. Inclusief consumptebon. Laten we de rij kort houden: elk kind betaalt bij zijn jeugdleider en die gaat in de rij staan.

AANMELDEN: We raden aan vroegtijdig in te schrijven om teleurstellingen te voorkomen. (maximum: 128) Inschrijving bij voorkeur via het onlineformulier: htps://haagseschaakbond.nl/aanmeldformulier/ (Inschrijvingen worden bevestigd door een melding van het formulier.) Van nieuwe deelnemers is de juist gespelde voor- en achternaam, geboortedatum (invullen bij de opmerkingen), speelsterkte en eventueel de schaakvereniging vereist. Bij bekende deelnemers is de naam en het KNSB-relatenummer voldoende. Aanmeldingen op de dag van het toernooi kosten € 10.

De organisate kan deze deelnemers in één groep plaatsen. De inschrijving sluit op zaterdagavond 10 september. Bij problemen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. SYSTEEM: Iedereen speelt tegen even sterke tegenstanders in groepen van 6. Bedenktjd: 20 minuten per persoon per partj, in de lagere groepen wordt er 2 keer tegen elkaar gespeeld, zonder klok. De hoogste twee of drie groepen zijn de Formule1-groepen (vierkampen met bedenktjd 30 min.p.p.p.p. + 5 sec. per zet). RATING: De toernooiresultaten tellen mee voor de KNSB-jeugdratng. Ook de indeling zal plaatsvinden volgens deze ratng. PRIJZEN: In elke groep zijn 3 prijzen(!). En bij gelijk eindigen op de derde plaats is er een troostprijs voor de niet-prijswinnaar. Elk resultaat telt mee voor de totaalstand van de Grand-Prixcyclus van de Haagse Schaakbond. In de Formule1-groepen zijn er geldprijzen.

PRIVACY Namen van deelnemers en foto’s met algemene sfeerbeelden worden STATEMENT: uitsluitend gebruikt voor de uitslagen en het verslag op de HSB-site.

Je hebt geen rechten om te reageren

Met pionnen dient met voorzichtig om te gaan; ze kunnen niet meer terug.
- Wilhelm Steinitz
Schaken is het snelste spel van de wereld omdat met elke seconde duizenden gedachten moet ordenen.
- Albert Einstein
Het spel geeft ons de genoegdoening die het leven ons onthoudt.
- Emanuel Lasker
In het schaakspel wint iedereen. Men beleeft vreugde aan het spel - en dat is de hoofdzaak - ook het verliezen van een partij is geen ongeluk.
- David Bronstein
Ik vecht zolang mijn tegenstander een fout kan maken.
- Emanuel Lasker