Logo SGR  weekbericht  voor de jeugd, 16 januari 2019

 Agenda

 

Datum                                                   Activiteit                                       Organisator                  Plaats      
     
     
za 2 februari 2019 Grand Prix Toernooi Westland   
   

 

                                                       
     
       
     

A.s.  vrijdag  18 januari  gaan we eerst allemaal tegelijk  een klein half uur  diagrammen oplossen  uit het  Stappenboek (gewoon meenemen dus!!)  behalve …..

 

Samy H, Anna, Emily, Rayaan, Noah, Faris en Matin

die krijgen van 19.05 – 19.30, in Zaal K, training  van Wim Veerkamp.

De  ene partij heeft een Koning + twee Torens en de andere partij heeft een Koning  +  helemaal niks. Hoe zet je dan die eenzame Koning mat? Drie trainingen geleden werd dat geoefend tegen Meester Wim. Twee trainingen geleden werd dat tegen elkaar geoefend. De vorige keer werd dat geoefend vanuit heel moeilijke stellingen.

 

De Keizer-competitie.

Indeling voor a.s. vrijdag 18 januari (ronde 16 )

Groep A

(Speeltempo: 30 minuten pppp.  Noteren is tot aan de laatste 5 minuten verplicht. Zijn er problemen: zet dan de klok stil, steek een arm omhoog en roep een trainer (scheidsrechter).

Eef - Frank

Julian - Boaz

Lucas T - Julius

Maarten - Jorik

Simon - Jhon

Groep B

(Speeltempo: 30 minuten pppp.  De eerste 15 zetten moeten worden genoteerd, daarna hoeft het niet meer. Zijn er problemen: zet dan de klok stil, steek een arm omhoog en roep

een trainer (scheidsrechter).

Lisa - Guido

Olivier - Valentijn

Jaden - Lucas G

Quentin - Kayano

Axel - Sarah

Mustafa - Björn

Ali oneven

Groep  C

(Speeltempo: 15 minuten pppp. Er wordt twee keer tegen elkaar gespeeld; 1 keer met wit en 1 keer met zwart.  Noteren hoeft niet. Zijn er problemen: zet dan de klok stil, steek een arm omhoog en roep een trainer (scheidsrechter).

Faris - Anna

Noah - Emily

Rayaan - Iba

Sammy B - Jonathan

Tijn - Samy H

Juliette - Matin

Afmelden bij Harry van der Stap: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.